INDIVIDUELT MODULBYGGERI MED SANS FOR ÆSTETIK
OG GODT HÅNDVÆRK

Foto: BO BEDRE

Individuelt miljøvenligt modulbyggeri

DANSK MODULKONCEPT (tidl. DMK Pavilloner) er en velrenommeret og videntung tømrer- og entreprenørvirksomhed beliggende i Holbæk, Vestsjælland.
Gennem mere end 35 år har vi specialiseret os inden for individuelt modulbyggeri – vi kan derfor uden at prale sige, at det er vi rigtig gode til!
Vi er bedst, når det gælder de individuelle byggeløsninger, hvor bygherre og evt. arkitekt prioriterer æstetik og materialevalg i alt fra mindre tilbygninger, tagetager, saunaer, institutioner og kontorer til det arkitekttegnede sommerhus der landede på forsiden af Bo Bedre eller naturskolen der vandt årets arkitektpris.
Produktionen foregår mest muligt lokalt og i overdækket hal, hvor håndværkere og materialer ikke bliver udsat for vejrets luner, hvilket er til gavn for både mennesker og miljø.
De færdige byggemoduler leveres til byggepladsen, hvor den færdige bygning samles og opbygges som en unik helhed med samlinger i overensstemmelse med øvrige overflader.
Vi bygger til permanent anvendelse, men opbygningen gør, at alle bygninger let kan nedtages og genopstilles igen.
Når du bygger med DANSK MODULKONCEPT, får du en virksomhed som siden grundlæggelsen i 1983 har været omhyggelige med kvalitet og materialevalg.
Vi bygger med omhu og æstetik for øje, da det er vores måde at bygge mere bæredygtigt og med høj genanvendelighed.


 


Børnehave, Artellerivej, København

Ring gerne eller send en mail og lad os tage en uforpligtigende snak om hvad I har af ønsker til et godt og sundt byggeri. Telefon: 4017 1347.

Sauna, Hellerup Roklub

ET sommerhus i særklasse

Dette smukke sommerhus er bygget i 2018 og er på hele 350 m2. 

Læs mere

bæredygtigt byggeri

Go to top

CVR: 71720519 - DMK Pavilloner - DANSK MODULKONCEPT, Hjulmagervej 7, 4300 Holbæk  -  Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Tlf.: +45 5944 1047 - +45  4017 1347