DMK BÆREDYGTIGHED


Hos DANSK MODULKONCEPT er vi meget beviste om, at det vi bygger, skal være bæredygtigt - ikke bare for miljøets skyld, men også for vores kunder og vores håndværkere.

Vores produktion foregår under kvalitetskontroller de forhold og konceptet med mest mulig produktion ”hjemme fra” reducerer virksomhedens og håndværkernes kørslen til den traditionelle byggeplads og dermed mindsker co2 udledning i forhold til traditionelt byggeri med daglig transport til og fra byggepladsen.

Vi tror på, at vi igennem omhu & æstetik forlænger byggeriets levetid og genanvendelighed til glæde og gavn for både mennesker og miljø.

Modulbyggeri er på mange måder uden at bruge store ord en rigtig god måde at bygge bæredygtig på, når man tænker på sine omgivelser og vores fælles planet. Ikke nok med at der bygges i træ som er jordens egne resurse, vil byggeriet stort set aldrig gå tabt.

Modulbyggeri giver rigtig mange muligheder for genanvendelighed af hele bygningen, dele af bygningen eller som ombygget bygning – måske i en helt ny anvendelseskategori.
Vi har flere projekter i historikken, hvor modulbyggeriet skifter hænder og ejere med det samme eller et nyt formål.

Konceptet med at bygninger opføres i rum store byggemoduler betyder også at der kan bygges på grundstykker der ligger tæt på kysten – måtte forholdene ændre sig så kan hele bygningen let flyttes til anden placering.
Mulighed for at skabe mere plads uden at der går noget til spilde er også en stor fordel ved modulbyggeri. Det er vejen til en sundere og mere bæredygtig livsstil.


Genbrug DMK
 
Go to top

CVR: 71720519 - DMK Pavilloner - DANSK MODULKONCEPT, Hjulmagervej 7, 4300 Holbæk  -  Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Tlf.: +45 5944 1047 - +45  4017 1347