MODULBYGGERI MED OMHU


Omhu er et ord, som vi lægger stor vægt på i DANSK MODULKONCEPT, da det er vigtigt for os, at vores kunder bliver glade for det færdige resultat - ikke bare ved overdragelsen men også mange år efter.

Vores projekter bygger på en grundig dialog med bygherre og arkitekt, så byggeprocessen får det optimale afsæt for en god og bæredygtig opstart og proces med mindst muligt spild af både tid, transport og materialer. Vores byggemetoder sparrer miljøet for håndværkernes daglige transport til den traditionelle byggeplads, da vi bygger mest muligt lokalt i overdækket hal. På den måde bytter vi vejrets luner ud med kvalitetssikrede og kontrollerede byggeforhold.

MODULBYGGERI MED ÆSTETIK


Hos DANSK MODULKONCEPT er vi bedst, når det gælder de individuelle løsninger, hvor bygherre og evt. arkitekt prioriterer æstetik og materialevalg i alt fra mindre tilbygninger, institutioner og kontorer til det arkitekttegnede sommerhus der landede på forsiden af BO BEDRE eller naturskolen der vandt årets Arkitekturpris 2014.
Vi tror på, at vi gennem æstetik og omhu forlænger byggeriets levetid og genanvendelighed til glæde og gavn for både mennesker og miljø.


 

Havhytten vinder Arkitekturprisen i 2014 - Læs her - side 38-39
 Ishoej 730 2
Go to top

CVR: 71720519 - DMK Pavilloner - DANSK MODULKONCEPT, Hjulmagervej 7, 4300 Holbæk  -  Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - Tlf.: +45 5944 1047 - +45  4017 1347